LA MULTI ANI !

O urare de la mine pentru toti cititorii mei .

http://felicitari.ele.ro/Sorcova_--i2715.html

sâmbătă, 19 noiembrie 2011

Dansul

Astazi vom vorbi despre DANS. Probabil ca unii dintre dvs. veti spune ca dansul se practica nu se vorbeste, insa emisiunea "Dansez pentru tine" ne ofera din nou posibilitatea sa VORBIM despre DANS. Si anume , cu toate ca la inceput parea a fi o emisiune care sa ofere ajutor si speranta, in timp ne-am dat seama ca defapt ea ofera posibilitatea de a castiga tot mai mult patronii postului in timp ce concurentii nu castiga decat dezamagiri si sperante naruite. Chit ca se vede clar ca o echipa este mai buna cu mult decat cealalta, o sa castige echipa care "TREBUIE" nu cea care MERITA. Si totul pentru bunul mers al afacerilor si al banilor. Si , pentru ca probabil domnii patroni nu castigau destul, au mai recurs la o metoda de "stors" bani din buzunarele romanilor si asa saraciti de alti si alti hoti, despre care o sa vorbim cu alte ocazii, si i-au scos la egalitate aseara pe toti concurentii, asta pentru ca lumea , cica, sa voteze prin SMS ( din care ei castiga bani foarte frumosi ) si cica, sa-si sustina fiecare concurentul favorit, de parca o sa castige cu adevarat cel care a primit cele mai multe voturi. HOTIE PE FATA ar exclama Caragiale daca ar mai trai aceste vremuri. Dar noi, ca romani fraieri ce suntem, votam si le dam banii lor, patronilor, si nu concurentilor, ca sa-si poata petrece "saracii' un revelion la Paris, Venetia, etc. iar noi sa ramanem in fata televizoarelor si sa urmarim falsuri de emisiuni gen "Dansez pentru tine". Deci, in concluzie, daca tot doriti sa-i ajutati cu adevarat pe cei care concureaza acolo , decat sa trimiteti aiurea niste SMS-uri, mai bine trimiteti-le acei bani direct lor, vor avea mult mai mult de castigat, credeti-ma.
O seara frumoasa, plina de romantism va doresc.

4 comentarii:

  1. marturisesc ca aceasta emisiune am vizionat-o doar la inceput. mi-am dat repede seama ca este o farsa, facuta anume pentru amuzament (daca ma pot exprima astfel) si nicidecum pentru a ajuta pe cei care au intr-adevar nevoie de ajutor. hotie pe fata este, ai dreptate. dar are priza la public chiar si asa. iar cat despre cei care pierd duelurile.. si deci sansa de a castiga marele premiu.. au totusi o a doua sansa venind de la telespectatori. asta in cel mai bun caz, depinde si de norocul fiecaruia sau de dramatismul situatiei persoanei respective. sunt sigura ca daca nu toti, macar majoritatea concurentilor au ceva de castigat (in afara de experienta). altfel.. nu ar fi avut ce sa caute la emisiunea aceasta, de la bun inceput.

    foarte bine scris, felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru comentariu. Si , fiind prima persoana care-mi scrie aici, ar fi frumos sa te pot recompensa cumva. Dar, cum aici vad ca nu au emoticoane, te rog considera ca ti-am dat o floare, care iti place tie cel mai mult.
    O zi frumoasa in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  3. iti multumesc pentru trandafirul galben daruit.. :) si iti doresc o seara asa cum doresti tu sa fie.

    de asemenea, raman in asteptarea altor subiecte interesante pe care vei binevoi, sper, sa le ataci..

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur ca ti-a placut trandafirul. Si, ca sa nu te dezamagesc, o sa ma apuc acum de scris un nou subiect. O seara frumoasa si tie.

    RăspundețiȘtergere