LA MULTI ANI !

O urare de la mine pentru toti cititorii mei .

http://felicitari.ele.ro/Sorcova_--i2715.html

luni, 5 decembrie 2011

Despre iubire

La solicitarea publicului meu, am sa postez aici si un subiect despre iubire. Bineinteles, asa cum am metionat si intr-un comentariu la o alta postare de a mea , sentimentul trait nu va putea fi transpus in totalitate prin scris, pentru ca nu au fost inca inventate acele cuvinte care sa poata reda asa de fidel trairea pe care am simtit-o in
acele clipe. Doar sufletul meu stie cu adevarat ceea ce am simtit cu adevarat, iar voi, cititorii, o sa puteti doar sa va imaginati acele sentimente ale mele.Bineinteles, ca si majoritatea pamantenilor, si eu am cunoscut mai
multe iubiri, care , din pacate s-au dovedit a fi trecatoare. Nu pot spune ca, atunci cand ma "lovesc " de o poza, de o melodie, de o poezie, nu ma napadesc amintirile si, pentru o clipa, retraiesc imaginar acel moment. Asta imi dovedeste inca o data ( de parca ar fi necesar) ca ceea ce am trait la un moment dat alaturi de x femeie din viata mea a fost cat se poate de real, de frumos. Dar, a fost. Totul este ca, in momentul in care zici si constientizezi ca " a fost" sa poti sa ridici capul din pamant si sa poti merge mai departe. Nu pot spune ca , indiferent ca eu sau ea am rupt relatia, in perioada imediat urmatoare nu au fost momente in care mi-am dorit sa ne impacam. Uneori, s-a mai intamplat asta, dar din pacate era ca un castel de nisip. Totusi, pot spune ca am ramas in relatii amicale cu o parte din cele care mi-au fost alaturi in diferite perioade ale vietii. Si cand spun o parte, ma refer la acele femei despre care am mai avut posibilitatea sa mai aflu cate ceva din cand in cand. Celorlalte nu pot decat sa le doresc tot binele din lume si sper sa fie fericite. Pentru ca defapt asta cautam cu totii in viata: FERICIREA SI IUBIREA ! Asa ca, anii au trecut si peste mine si , incetul cu incetul incepe sa apara si la portile vietii mele undeva, la orizont, toamna. Sincer, sunt mandru de toate femeile care au fost in viata mea, le multumesc pentru ca m-au suportat asa cum sunt, cu defectele si tabieturile mele si sper ca, intr-o zi, undeva, candva, vom fi toti fericiti si iubiti. Ca doar, ce este viata fara iubire, nu? Va doresc sa fiti iubiti si sa iubiti din toata inima. O seara frumoasa tuturor, oriunde va aflati.

13 comentarii:

  1. este dragutz ce ai scris, totusi.. sunt generalitati. speram sa fie ceva mai personal. un exemplu, ceva..

    well.. ai dovedit inca o data, aici, ca esti un visator. te emotionezi cand privesti o poza, asculti o melodie, etc. si care iti aminteste de foste iubiri. ohoo.. sper ca iubitele tale n-au fost prea sentimentale, pe mine m-ar fi deranjat ca iubitului meu sa-i tresara inima de incantare de fiecare data cand isi amintea de fostele iubiri. ori sa mai tina legatura cu ele. pai, a fost ori n-a fost??? :))

    castel de nisip va construi in prezent acela care traieste inca in amintirea dulce a fostei iubiri. si ii va trebui mult noroc (si o fraiera) ca sa accepte asa ceva.

    te-a urat vreuna? fara suparare.

    RăspundețiȘtergere
  2. si sper ca iti place cafeaua amara..

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu vis a vis de o persoana imi tresarea inima ci vis a vis de momentul care a fost marcat de acea poza, acea melodie, etc. Iar asta mi se intampla de exemplu si cand mai privesc o poza cu un fost catel de al meu . Dar, in aceasta postare m-am referit strict la iubirea pentru femei. Dar asta nu inseamna ca nu am avut momente in viata care sa ma faca acum , in prezent, sa retraiesc cu placere acele momente, chit ca nu a fost langa mine in acea clipa si prietena mea din acel moment. Si , sincer, de ce sa le fi deranjat pe prietenele mele sa-mi amintesc despre anumite momente din viata mea precedenta? De ce sa ma urasca? Pentru ca, la fel ca si ele, am iubit si pe altcineva inaintea lor?
    Asta ar insemna sa incerce sa-mi nege trecutul, sa-mi nege iubirile pe care le-am trait, deci ar insemna sa nu-mi respecte viata mea de pana atunci, deci sa ma jigneasca. Daca retraiesc unele clipe, asta nu inseamna ca mi-as dori sa se repete. A FOST, si, dupa cum am spus si in postare, constientizez asta. Deci ramane la stadiul de A FOST, dar asta nu inseamna ca sterg cu buretele ceea ce A FOST. Le respect pe persoanele care AU FOST langa mine in acel moment, dar....AU FOST.......that's all ! O seara frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  4. in sfarsit.. ceva mai multe emotii. esti pe drumul cel bun. daca te-am suparat, ma retrag.

    iti doresc numai bine in continuare, ciao!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu m-ai suparat. Ti-ai spus doar parerea si asta conteaza pentru mine. Asa ca nu doresc decat sa-ti multumesc pentr ea.

    RăspundețiȘtergere
  6. ar trebui sa scrii mai des, doar asa te vei putea imprieteni cu.. cuvintele. si vei putea, atunci.. sa descrii aproape orice cu ajutorul lor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu pot spune ca scriu destul de mult, dar destul de putin despre sentimente. Asa ca una este sa transpui prin cuvinte de exemplu ca inima iti tresarea de frica intunericului, stiind aproape toti de cand eram mici, ce inseamna frica de intuneric si una este sa transpui prin cuvinte tresarirea inimii atunci cand o vezi, o auzi, o simti pe EA, pe cea care-ti umple viata si te face fericit. Fiecare om simte acea tresarire in modul lui aparte si ca s-o poti descrie in totalitate, vei face un roman intreg pentru...o secunda. :) Gandeste-te din cate cate romane este facuta viata unui om. Imens, nu? :) O seara frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  8. oh..! ai scris frumos aici. sper ca tu si ..EA sa fiti fericiti in continuare.

    sarbatori fericite.. and good bye!

    RăspundețiȘtergere
  9. felul cum ai descris tresarirea aceea, ca si cum ar apartine prezentului.. este posibil sa ma fi indus in eroare? in acest caz, imi cer scuze. credeam ca vorbesti de sotia, iubita sau ce-o fi ea..

    RăspundețiȘtergere
  10. da, am facut referire la "fosta" mea. Si sincer, mi-e greu sa zic "fosta" Inca, in vorbirea mea mai folosesc prezentul cand ma refer la EA, dar defapt nu mai este decat un trecut. :(

    RăspundețiȘtergere
  11. imi pare rau. poate nu este un trecut, totusi. daca simti nevoia sa "vorbesti", eu sunt aici.

    RăspundețiȘtergere
  12. Pai, tu esti EA? Iti multumesc mult oricum pentru suport, dar aici nu suntem doar noi, este public blogul si poate vedea cine doreste ce se scrie pe aici.

    RăspundețiȘtergere